Skip to main content

Bir dekoratörün yapabileceği en kötü şey, müşteriye başka birinin evinde yürüdüğü hissini vermektir. İç mekanlar sahibine ait olmalı ve dekoratörün bir yansıması olmamalıdır.

- Billy Baldwin

Sunduğumuz Hizmetler

Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerde, kaliteli malzeme kullanımı, işçilik kalitesi ve estetik tasarım öncelikli konulardır. Bu nedenle, müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş hizmetler sunarız. Ayrıca, müşterilerimizin bütçe ve zaman planlaması konularında da destek sağlamaktayız. Bu sayede, müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedefleriz.

Mutfak Dekorasyonu

Ev ortamında önemli ve dikkat çeken bir dekorasyon alanıdır. Günlük hayatımız içinde en çok kullandığımız ve kullanılan alanlardır.

Banyo Tadilatı ve Dekorasyonu

Banyolar, evin en çok kullanılan bölümlerinin başında gelir. Ancak dekorasyon konusunda oldukça ihmal edilir.

Parke Montajı ve Dekorasyonu

Parke, yer döşemelerinde kullanılan bir kaplama türüdür. Doğal bir malzeme olması nedeni ile parke zemin kaplamaları yapı işlerinde yoğun olarak kullanılmaktadır.

Boya Badana Tadilat İşlemleri

Boya badana dekorasyonu, yaşam alanlarının ve iş yerlerinin yenilenmesi ve güzelleştirilmesi için en sık tercih edilen yöntemlerden biridir.

Sıhhi Tesisat Tadilatı

Sıhhi tesisat döşenecek her türlü yapının keşfini ve kurulumunun yapılması. Kurulan sistem ve ürünleri test ve kontrol ederek işlemimizi tamamlıyoruz.

Kış Bahçesi Uygulamaları

Tente Kategorilerimiz ; Mafsallı tente, Körüklü tente, Klasik tente, Sabit tente, Pergola tente, Kasetli tentedir.

Dış ve İç Kapı Dekorasyonu

Müşterilerimize kategorilerden seçeceği ürüne istinaden daire içi ve dışı kapı montajını yapıyoruz. Ayrıca eski kapılara tamir onarımını yapıp panel boya ile restore ediyoruz.

Led Spot Tavan, Asma Tavan ve Kartonpiyer Uygulaması

Led spot tavan, asma tavan ve kartonpiyer uygulamaları, modern ve şık bir dekorasyon için tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır.

Karot Uygulaması

Deprem riski taşıyan konutlarda alanında uzman Mühendislerimizle karot testi uygulaması yapıyoruz. Çıkan sonucu müşteri ve ilgili resmi kurum ve kuruluşlara bilgilendiriyoruz.

Elektrik Tesisat Tadilatı

Konut veya şirketlerinize ana sigortadan başlayıp tüm tesisatı değiştiriyoruz. Arıza verilen bölümlere bakım onarım yapıyoruz.

Duvar Kağıdı Tasarımı

Mekanlarınıza estetik ve kişisel bir dokunuş katan özel duvar kağıdı tasarımları sunuyoruz.

Park ve Bahçe Peyzajı

Yeşil alanlarınızı estetik ve fonksiyonel hale getiren park ve bahçe peyzajı hizmetlerimizle, doğal güzelliklerin keyfini çıkarın. Profesyonel tasarım ve uygulama çözümlerimizle yaşam alanlarınızı yeniden şekillendiriyoruz.

Dış Cephe Mantolamaları

Binalarınıza enerji verimliliği ve estetik kazandıran dış cephe mantolama hizmetleri sunuyoruz. Binanızı dış etkenlere karşı korurken, iç mekan konforunu artırıyoruz.

Bizimle çalışmak ister misiniz?

Bizimle iş birliği yapın; müşteri potansiyelinizi artırın ve daha fazla kazanın.

Aklınızda bir proje mi var?

Hayallerinizi anlatın, gerçeğe dönüştürelim.